GIFTED VOICES- THESE KIDS NEED TO GO VIRAL! (Singing Videos) || Pt 2


GISSED VOICES-Dessa barn behöver gå VIRAL! (Sjungande videor) GISSED VOICES-Dessa barn behöver gå VIRAL! (Sjungande videor) Sova bort en enhörning Sova bort en enhörning Sova bort en enhörning Sova bort en enhörning Mitt hjärta slår på att känna lågt guld Mitt hjärta slår på att känna lågt guld Mitt hjärta slår på att känna lågt guld Så svår att andas och sova bort Så svår att andas och sova bort Så svår att andas och sova bort Sovande kalkar är blekande lämnar Sovande kalkar är blekande lämnar Sovande kalkar är blekande lämnar En enhörning har jag ingen kraft till En enhörning har jag ingen kraft till En enhörning har jag ingen kraft till Mina faller iväg och sover borta Mina faller iväg och sover borta Mina faller iväg och sover borta Mina faller iväg och sover borta Sova bort Sova bort Sova bort Sova bort Sova bort Sova bort Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sova bort
Sovande kalkar är blekande lämnar
  En enhörning har jag ingen kraft till
Mina faller iväg och sover borta
  Sova bort sleeping away one unicorn

my heart is beating feeling low gold sleeping away one unicorn

my heart is beating feeling low gold sleeping away one unicorn

my heart is beating feeling low gold so hard to breath and sleeping away

sleeping away limes are fading leaving so hard to breath and sleeping away

sleeping away limes are fading leaving so hard to breath and sleeping away

sleeping away limes are fading leaving one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away one unicorn i have no power out to

my own falling apart and sleeping away

sleeping away sleeping away one unicorn my heart is beating feeling low gold so hard to breath and sleeping away sleeping away limes are fading leaving one unicorn i have no power out to my own falling apart and sleeping away sleeping away sleeping away one unicorn my heart is beating feeling low gold so hard to breath and sleeping away sleeping away limes are fading leaving one unicorn i have no power out to my own falling apart and sleeping away sleeping away

Leave a Reply